טעימה של בוקר • מאפינס קוטג'

    מירי זורגר 1 Comment on טעימה של בוקר • מאפינס קוטג'
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מאפינס קוטג'

    מצרכים

    400 גר' קמח תופח
    1 כפית מלח
    2 גביעי קוטג'
    4 ביצים
    1 כוס חלב
    100 גר' חמאה מומסת
    1 כוס גבינה צהובה מגוררת
    1 כוס זיתים מגולענים
    לקישוט 100 גר' גרעיני חמנייה או שומשומים בצבעים.

    אופן ההכנה

    בקערה ערבבי את המצרכים היבשים
    מוסיפים את המצרכים הרטובים ומערבבים קלות ליצירת מסה אחידה מוסיפים את הזיתים והגבינה ומערבבים קלות
    מעבירים את המסה לתבנית סיליקון שקעים ומעל מפזרים גרעיני חמנייה
    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה

    חשוב: לא לערבב יותר מדי…



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      מתכון מגרה מאוד וניראה גם זריז ולא מסובך.
      כמה קמח רגיל ניתן לשים במקום הקמח תופח? אשמח לקבל תשובה.